Kétes hátterű szervizek helyett válassz átlátható profikat!

Nem olyan könnyű profi és megbízható telefon szervizeket találni a városban, de nem is lehetetlen. Egy pár dologra érdemes figyelni, és akkor biztosan nem lőhet mellé az ember. Manapság ugyanis minden sarkon van legalább egy mobil adás-vételi és szerviz bolt, ahol rengeteg kiegészítőt is lehet vásárolni a telefonokhoz.

Sajnos ezek a színes-szagos boltok nem feltétlenül vannak szakmailag felkészülve a legújabb modellekkel, inkább a profiljuk többi részére tesznek több hangsúlyt.

A jó szerviz legelső ismérve az, hogy van egy honlapjuk, de legalább egy facebook oldaluk, ahol a cég neve és elérhetősége által a hiteles megjelenés már plusz pontot érdemel. Ha már van honlapja az adott cégnek, az elérhetőség és az egyéb alap információk mellett hasznos segítség és biztató jel a profiljuk részletezése, androidos telefonok esetén a márkák felsorolása, amikkel kapcsolatban biztos szakmai segítséget tudnak nyújtani.

Az androidszerviz.hu honlapja erre jó példa, sőt, ez a cég az előzetes tájékoztatást olyannyira komolyan veszi, hogy a típushibák bemutatására is hangsúlyt fektet. Emellett egy megbízható és profi cégre az is jellemző, hogy szervizfutár szolgáltatást is nyújt, tehát nem kell személyesen befáradni a szervizbe, mert egy futár hozza-viszi a készüléket.

Emellett egy igényes szerviz cseretelefont is biztosít, hogy a szerelés idejére se maradjuk telefon nélkül. A fenti szempontokat sorra véve nem hibázhatunk nagyot telefonszerviz választása dorán.