A karma mindenkit elér

Gondolom, hogy nem kell sok nőnek elmondanom, hogy mennyire önteltek és igazságtalanok tudnak lenni a férfiak. Van egy-két terület vagy téma, amiben egyszerűen mindenkinél mindent jobban tudnak, és annyira kioktatók tudnak lenni, hogy ha macska lennék, biztosan felállna a szőr a hátamon, de így nőként, csak próbálom jól viselni és tudomást sem venni róla. A legutóbb azonban az élet megmutatta, hogy bizony a felénk küldött szavak visszájára is tudnak fordulni és a karma mindenkinek visszaadja, amit más felé közvetít.

Történt ugyanis, hogy valamelyik nap, amikor kiszálltam a kocsiból már a harmadik dolgon gondolkodtam, és nem figyeltem oda valóban, és az ölemben volt a telefon, ami kiszálláskor ráesett az útpadkára és teljesen betört a kijelzője. Persze a férjem rögtön rámförmedt, hogy hogy lehetek ennyire figyelmetlen és béna, hogy egy kiszállással összetöröm az egyébként kéthetes telefonomat. Persze elmondta, hogy most lehet keresni szervízt és egy Xiaomi kijelző csere biztosan nem két forintba fog kerülni.

Persze mondanom sem kell, hogy jól összevesztünk az egészen, és elmondtam neki, hogy majd én keresek szervízt, és hogy hagyjon békén, van elég bajom, nem kell, hogy még ő is leteremtsen. Persze találtam egy nagyon jó szervízt, akik tökéletesen megcsinálták a telefonomat, és még csak sok időt sem kellett telefon nélkül eltöltenem, még árban is jól jártam.

Következő nap pedig kiszálláskor ugyanígy járt, csak kisett a nadrágja zsebéből a telefonja és úgy tört össze. Persze én nem szóltam neki semmit, csak mosolyogtam egyet, amire ő azt mondta, inkább mondanám el és teremteném le, mert ez mindennél rosszabb, amikor ezt csinálom. Én erre csak odaadtam neki a szervíz elérhetőségét, és adtam neki egy puszit mellé.