A legeslegjobb ajándék

Én sosem voltam az a nagy önmegvalósító fajta. Közel tíz évig dolgoztam egy multinacionális vállalatnál ügyintézői munkakörben. Voltak és vannak mindig nagy ötleteim, de általában el sem jutottam oda, hogy valamelyik főnököm meghallgatta volna őket. Mindig is szerettem emberekkel beszélgetni, foglalkozni, ezért éreztem úgy közel tíz év után, hogy pályát kell váltanom. Mindig is azt éreztem az egyetem után, hogy orvosnak kellett volna mennem, mert nagyon érdekelt az egész terület. Az anatómia, a mozgástan, másoknak való segítség egyre jobban érdekelni kezdtek. El is döntöttem, hogy ha más miatt nem is, csak a családom és önmagam örömére, de beiratkozok egy masszázstanfolyamra.

Ez meg is történt, és teljesen beszippantott ez a világ. Ahogy megláttam, hogy mennyi embernek van mozgásbéli problémája, hogy mennyi felgyülemlett stresszt és rossz érzést tudnak tárolni az izmok, és azok feloldása mennyire hatékonyan tud segíteni akár az egészség visszanyerésében, akár a közérzet javításában, a kisugárzásról nem is beszélve, eldöntöttem, hogy ha munka mellett is, de én ezt csinálni szeretném, mert minél több embernek szüksége van arra, hogy rendszeres időközönként feloldja a felgyülemlett stresszt. Nem beszélve arról, hogy egészségmegőrzés szempontjából az egyik legfontosabb eszköz, hiszen számtalan idős kori mozgásbetegség megelőzésében segít. Egy szó, mint száz, elindultam ezen az úton, és mai napig nem bántam meg. Ma már van egy kezelőm, és nem csak masszázstechnikákkal dolgozom, de csontkovácsolok és egyéb technikákkal is tudok segíteni a hozzám fordulóknak.

A kezelőm egy éves szülinapjára pedig kaptam egy teljesen egyedi, megható és tökéletes ajándékot. A kezelések során ugyanis az idő nem szalad, hanem rohan. Számtalanszor azon kapom magam, hogy ki fogok futni az időből. Édesanyám pedig ezt tudván, csináltatott nekem egy teljesen egyedi, logózott nyomtatott üvegórát a https://ajandekozd.hu/ csapatával. Tökéletesen eltalálta a mintát, a színeket, egészen egyszerűen ezt az órát a kezelő falára teremtették. Most már tökéletesen és feltűnésmentesen tudom mérni, hogy hol tartok az időben, és egyre kevesebbszer fordul elő, hogy a következő vendégnek várakoznia kell, mert elcsúszok az idővel. Ez nagyon fontos, hiszen kellemetlen szituációk adódhatnak belőle. Anyukám viszont megoldotta a tökéletes ajándékával, ami nem csak gyönyörű, de hasznos is.