A legjobbak

Vannak olyan részei minden egyes vállalati projektnek – legyen szó kis vagy középvállalkozás, akár nagyvállalkozás projektjeiről – amelyek terén egyszerűen kulcsfontosságú egy-egy részterület a projekt sikerességét tekintve, és sokszor nem is az, amire első körben az ember mondjuk gondolna. Pont ez a veszélye ezeknek a feladatoknak. Én például legutóbb a munkahelyemen marketingesként feladatként kaptam meg a weboldal átalakítását. Nem csak a design vagy szövegezés tekintetében, hanem szabad kezet kapva, az egész weboldal kinézet, kialakítás és azon használt és megjelenített eszközök és tartalmak tekintetében. Nagyon elavult volt már a vállalat oldala, így teljesen megértettem a feladat fontosságát, azonban nem gondoltam volna, hogy a bátorságom ennyire jó hatékonysággal dolgozik majd és ilyen sikeres lesz ez a projekt végeredményét tekintve.

Történt ugyanis, hogy magamból indultam ki. Minimális időm van már az online vásárlásra is. Szeretném a termékekről valóban a legrövidebb módon, a leginkább összefoglalt formában megkapni az információkat, amelyek azért elvárom, hogy teljeskörűen mutassák be a termék minden oldalát, tulajdonságait, vagyis azt, hogy miért éri meg nekem megvenni és pont attól a cégtől megrendelni. Nem akarok órákat olvasgatni, viszont szeretnék tökéletes képet kapni a termékről. Nem akarok már manapság mobiltelefonos képek alapján rendelni. Pontosan látni akarom, hogy a termék amit kiválasztok milyen színű, milyen anyagú, fényű és még sorolhatnám.

Éppen ezért minimálisra és igen lényegre törőre vettem a szöveges részeket és tökéletes termék fotós csapatot kerestem, akit a fotodastudio.hu csapat személyében meg is találtam, és profi termékfotókat csináltattam az oldalra. Az alapvető design megmaradt, hiszen az emberek azt már megszokták, és nem is számít elavultnak, a szövegezés megmaradt, a képek pedig gyönyörűek. A rendelések száma ez alapján szárnyal. Kifejezetten jól sült el a bátorságom és tökéletes lett az eredmény. Persze ez nem valósulhatott volna meg a legjobbak nélkül, a fotoda csapata nélkül.