A tökéletes segítség egy idegentől

Nem is olyan régen a barátnőimmel ültünk egy kávézóban, amikor sajnos elég két balkezes voltam, és a galérián ülve sikerült kiejtenem a kezemből a telefonomat, és persze le is esett, de a csodával határos módon csak a kijelzője tört be. Nekem azonban iphone készülékem van, és fogalmam sem volt, hogy hol találnék olyan helyet pesten, ahol rövid idő alatt, jó áron és tökéletes minőségben meg tudják javítani a telefonomat, ki tudják cserélni a kijelzőt. Tudom ugyanis, hogy ma már egy kijelzőcsere rutin feladatnak számít ezekben a telefonokban, de bizony én számtalan rossz történetet hallottam már ezekről a szervízekről, így tényleg szerettem volna megtalálni budapest utcáin a legjobbakat.

Nem sokkal később pedig egy fagyi kíséretében egy kis cetlit adott át a pincér, amit a nem sokkal mellettünk lévő asztaltól küldött valaki, aki ott ült, és egy elérhetőség volt rá felírva, a https://expertmobil.hu/ csapat elérhetősége, és hogy ők a legjobb iphone szervíz Budapest utcáin. Mondanom sem kell, hogy milyen mosolyt csalt ez a kis kedves gesztus az arcomra, és azonnal keresni kezdtem az idegent, hogy megköszönjem neki, de már hűlt helyét találtam csak, nem volt már az asztalnál. Ahogy emlékszem rá, egy középkorú férfi ült ott, kedves és meleg tekintettel és mosollyal, de ezt már sosem fogom megtudni.

Mindenesetre a szerviz csapatot felkerestem és azt kell mondjam, hogy tényleg nagyon értenek a dolgukhoz, nagyon gyorsan és profi módon megvolt az iphone kijelzőcsere és ráadásul nagyon jó áron is dolgoznak. Azt hiszem ezzel meg is kaptam életem egyik legjobb ajánlását, egy kedves idegentől, akit sosem fogok megtudni hogy ki volt, így meg sem tudom köszönni neki, ám igyekszem én is mindenkinek tovább adni ezt a történetet, hogy mások is ismerjék meg ezt a profi kis csapatot, mert egyszer sajnos majdnem minden iphone tulajdonosnak szüksége lesz a segítségükre.