Ha otthon is kipróbálnád

Bizonyára nem vagyok egyedül azzal a nehézséggel, ami évek óta végig kísérte az életemet, és amire hála egy nagyon jó barátom javaslatának egy pár hónapja tökéletes megoldást tudtam találni, hiszen rátaláltam az ocean food csapatára és az oceanfood.hu oldalra, ahonnan nem csak nagyon gyorsan és egyszerűen, hanem bizony iszonyatosan jó áron is tudok rendelni bármilyen tengeri herkentyű alapanyagot, legyen szó épp a lazac, a tintahal, a tonhal steak vagy a garnéla alapanyagáról, hiszen ezeket egyszerűen imádom. Eddig ugyanis csak étteremben vagy külföldön, a tengerparton tudtam ezekből fogyasztani, pedig imádok főzni és már sokszor kacérkodtam a gondolattal, hogy egy-egy ételt megpróbálok én magam is elkészíteni otthon, de nem igazán találtam megfelelő alapanyagokat. Amit találtam, abban nem tudtam bízni, hiszen ezeknél az ételeknél több szempontból is kifejezetten fontos, hogy a minőség biztosítva legyen.

Kérdezősködni kezdtem az ismerőseim körében, és bár sokan szeretik ezeket az ételeket, senki sem tudott olyan forrást mondani, amit már próbált volna, vagy aminek a minősége megfelelő lett volna, azonban az egyik barátnőm ismerőse szakács, és felkereste a kérdésemmel. Hála a jó égnek ő már teljesen más rálátással rendelkezett a dologra, és elmondta azt is, hogy honnan ne szerezzek be sosem alapanyagot, mint ahogyan azt is, hogy honnan érdemes, akár rendelni is, hiszen gyors és egyszerű a beszerzés, a kiszállítás pedig hihetetlen kényelmessé teszi a vásárlást.

Én még sosem hallottam ilyenről hogy rendelni lehet akár garnéla vagy tonhal steak alapanyagot, de ha ő szakácsként meg van elégedve az alapanyagok minőségével, akkor én is kell hogy elég bátor legyek ahhoz, hogy kipróbáljam. Felléptem az oceanfood.hu oldalára és leadtam a rendelésem. Az első saját főzésem után pedig már biztos voltam hogy hosszú távon is vendégük leszek, hiszen iszonyatosan jó minőségű és finom volt minden. Mindenkinek csak ajánlani tudom aki szívesen főzne ilyen ételeket otthon, próbálja ki a termékeiket, mert biztos vagyok benne, hogy nem fog csalódni senki sem a minőségben, sem pedig a rendelés egyszerűségében.