Használjuk ki az utolsó napokat a szabadban edzéshez

Nemsokára beköszönt a zord időjárás, így érdemes kihasználni az utolsó szabadban végzett testmozgás lehetőségét. Vigyünk magunkkal folyadékot, a kedvenc zenénket, okosórát, ami amiatt szükséges, hogy számon tudjuk tartani akár az elégetett kalóriák számát, a pulzusunkat, a megtett lépések számát. Sőt, még ha esetleg hívnak minket, vagy üzenetet kapunk, még azt is meg tudjuk nézni rajta, ami szintén hasznos, hiszen fontos, hogy mindkét kezünk szabad legyen a kényelmes testmozgáshoz.

A teremben a gépekben általában van beépített pulzusmérő, de ha a szabadba megyünk, akkor ez a kiegészítő mindenképpen hasznos társunk lehet, hiszen ott nincs máshogy lehetőségünk figyelni, hogy mennyit mentünk eddig, vagy akár azt, hogy mennyi jelenleg a pulzusunk, ami a zsírégető tartomány miatt hasznos információ. Egyébként, ha még futás közben is trendik akarunk lenni, akkor az apple watch sportpánt cserélhető variációit érdemes választanunk, hiszen amilyen fazonú, színű ruha van éppen rajtunk, vagy csak éppen milyen kedvünk van, ahhoz tudjuk variálni az óránk színét is.

Ilyenkor az ember teljesen ki tud kapcsolni, a mindennapi gondjait elfelejtheti, és még az egészségéért is tesz azáltal, hogy megdolgoztatja magát. Ugyanúgy jól eshet egy fárasztó nap után, meg egy semmittevős pihenés után egy kiadós edzés, hiszen annál jobban tudunk aludni, minél inkább lefárasztottuk magunkat a nap folyamán.