Hihetetlen gördülékenység és szakmai tudás, frenetikus eredményekkel

Marketing vezetőként dolgozom egy multinacionális cégnél immáron közel öt éve. Azt gondoltam, hogy három év után váltok majd, hiszen ahhoz, hogy az ember azon a bizonyos ranglétrán feljebb és feljebb tudjon lépkedni ez elengedhetetlen. Persze aztán az élet mindig keresztül húzza az ember terveit és az elgondolt célokat, hiszen annyira jó volt a hangulat a vállalaton belül és könnyű a kapcsolattartás a társosztályokkal és a vezetőkkel, hogy senki sem akarta ezt feladni, még akkor sem, amikor bizony nehéz idők jártak a vállalatra nézve. Az elmúlt három év senkinek sem volt könnyű. A járvány időszak és sorolhatnám tovább a nem kívánt eseményeket iszonyatosan megnehezítik bárki dolgát igazság szerint azt lehet mondani, hogy bármilyen iparágban vagy szektorban.

Mi is eljutottunk oda, hogy már nem elég az elavult weboldalunk működtetése. Eddig hozta a várt eredményeket, és elég jól ment a szekér így is, most már azonban szükségünk van arra, hogy a tartalommarketing és a SEO lehetőségeit igénybe véve a weboldal is új és új érdeklődőket és vásárlókat hozzon számukra. Ehhez keresgéltünk megfelelő weboldal készítés terén jártas partnert, és meg kell mondjam, nem volt könnyű olyat találni aki emberileg, szakmailag, hozzáállásában és tapasztalatában is tökéletes választásnak bizonyulna. Hála a jó égnek mi nem adtuk fel, és így rátaláltunk a PWK Gigant csapatra, akik eredményeiben nem kellett csalódnunk.

Egyrést hihetetlen gördülékeny és rugalmas hozzáállással segítettek bennünket végig a weboldal készítés rögös útján. Amikor azt sem tudtuk mit akarunk, profi segítséget nyújtottak és tanácsokat adtak számunkra, a kéréseket pedig hihetetlen gyorsasággal oldották meg számunkra. Az oldal szépen működik, egyre jobb eredményeket produkál, így azt mondhatom, az értékesítés terén nyújtott teljesítménye folyamatosan növekszik, az átalakítás elérte a célját.

Mindenkinek csak javasolni tudom ezt a profi webes csapatot, mert biztos vagyok benne, hogy egy kisebb weboldal esetében sem elég már egy kommersz megoldás, egyedi kialakítás és felépítés szükséges ahhoz, hogy ne csak egy újabb senkit sem érdeklő oldal legyen a világhálón, hanem egy olyan platform, amelyen keresztül az emberek rátalálnak a termékre vagy szolgáltatásra, akár kisebb cégek esetében is.