A főnököm legújabb kérése

Én nem tudom, ki hogy van vele, biztos mindenkinek van legalább egy sztorija a főnökével, nekem több is akad, mivel közvetlenül a személyi titkára vagyok. Néha olyan kérésekkel tud előállni, hogy a hajam az égnek áll tőle. A legutolsó kérése például azt hittem, hogy teljesen lehetetlen és esélytelen, de az élet persze ilyenkor mindig rácáfol az emberre. Mert hogy az történt, hogy a főnököm lecserélte a telefonját, de a régivel nem igazán tudott mit kezdeni, viszont ő tényleg nagyon figyel ezekre az eszközökre és szereti is őket, és szerette volna jó helyen tudni. Nem akarta betenni a fiókba és ott felejteni az idők végezetéig, mint az olyan sokszor szokott lenni, hanem egy szerető gazdát akart neki szerezni.

Maga a személyes értékesítést én rögtön mondtam hogy nem vállalom, mert nem értek hozzá és az mégiscsak túl durva lenne, ha ezt elvárná tőlem, de elmondta, hogy annyi a feladatom, hogy nézzem meg az almabazar.hu oldalt, mert elviekben van náluk iphone adás vétel is, és beszéljem meg velük, hogyan tudnának segíteni új gazdát találni a régi telefonjának. Én mondtam neki, hogy lehet, hogy ez csak akkor működött volna, ha az új telefonját is rajtuk keresztül szerzi be, de persze ő rögtön elmondta, hogy kishitű vagyok és csak nézzem meg.

Mondanom sem kell mennyire mérges lettem rá, mert a segítőkészségemet kigúnyolta, és amúgy sem érzem magam kishitűnek, de aztán rá kellett jönnöm, hogy bizony tényleg az voltam, mert ez a kis csapat amellett hogy nagyon kedves, egyenes és lelkiismeretes, tényleg foglalkozik régi iphonok felvásárlásával. Én ilyet még nem hallottam, főleg nem egy ennyire egyenes csapattól. Ha nem tökéletes a készülék, akkor a szervízükben felújítják és úgy kínáják eladásra. Hihetetlen jófejek mindemelett. Én mondtam a főnökömnek, hogy ha bármit meg kell oldani velük szívesen vállalom. Persze csak mosolygott és elnevezett kishitűnek.