A legújabb kedvencem

Amikor az ember egy kisebb lakásból átköltözik élete álmába, egy nagy házba, azt gondolja, hogy mindennek meglesz a maga helye, és temérdek hely áll rendelkezésére, sokkal nagyobb mint eddig volt és hihetetlen lendülettel veti bele magát a pakolásba és rendszerezésbe.

Én is így voltam ezzel, de mint szokott a történet folytatódni, én is úgy jártam, hogy az első óra után már el is fogyott a lendületem, mert rájöttem, hogy a ház nagyobb és sokkal tágasabb, a hely nagyobb, a nappali gyönyörű, a konyha pedig mindenki álma, de bizony a szekrények mennyisége és mérete nem igazán változott, pontosabban nem igazán áll annyi lehetőség előttem, mint én gondoltam volna az elején. Kicsit el is keseredtem megmondom őszintén, és amikor ezt elmeséltem az egyik nagyon jó barátnőmnek csak mosolyogva rám nézett, és ajánlott egy oldalt, ott is, a tárolás fül alatt egy hihetetlen szuper találmányt, a ruharendező – rendszerező szettet, aminek segítségével töredék hely elég a ruháknak a szekrényben, és hihetetlen rendet tudok tartani. Olyat, amire mindig is vágytam, de körülbelül egy nap után már szétbomlott az egész.

Most, ezzel a találmánnyal sikerül megtartani. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a szuper ruha rendszerezőt.  Azt azért nem mondom, hogy így annyi helyem van, amennyit csak akarok, de bőven elférek a szekrényekben, és ami még fontosabb, hogy a férjem is imádja ezt a fajta rendet és rendszert, amit így sikerült kialakítani. Én már minden szekrénybe vettem egy ilyet, egyszerűen imádom. Biztosan másnak is nagyon jól jön a hasonló segítség. Én például nagyon sajnálom, hogy nem ismertem meg akkor, amikor még az emeletes házban éltünk. Hatalmas segítség lett volna, talán még nagyobb mint most itt.