A munkatársam ajándéka

Az ember a fél életét a munkahelyén tölti de ha eleget túlórázik, akkor még talán többet is, érezni mindenesetre biztosan így érzi. Ez nálunk sincs másképp, és talán pont ezért is nagyon jó társaság alakult ki. Olyanok vagyunk mint egy nagy baráti társaság, már sokszor nem is kollégákként viselkedünk. Nagyon sokat nevetünk együtt és próbálunk mindig mindenkinek segíteni a nehéz helyzetekben. Ez persze számtalanszor viccel oldódik fel leginkább, hiszen ha még mélyítenénk a problémát talán rosszabb lenne csak a hangulat.

Legutóbb például az egyik kollégám annyira szerencsétlen volt, hogy egy hétfői napon szinte mindent sikeresen összetört amit a kezébe vett. Reggel kezdte a kávés csészéjével, aztán egy vázát sikerült darabjaira törnie, később pedig sajnos a céges ipad készülékének a kijelzőjét is. Mondanom sem kell, hogy nagyon csalódott és mérges is volt. Már nem is nagyon tudott a helyzettel mit kezdeni.

Mi persze segítő kezet nyújtottunk neki, mert felkerestük az egyik legjobb hírében álló szervízt, akik nagyon kedvesek voltak és elég rövid határidővel vállalták is a kijelző javítást, tehát megoldódni látszott a dolog. Egy ennyire peches nap mindenkit megvisel, mi pedig úgy döntöttünk, hogy egyrészt kell egy kis vicc az egészbe, másrészt pedig szükséges egy tökéletes, mégis gyönyörű tok a javított ipad kijelzője miatt, tehát a legjobb helyről, amit ismerünk, a http://ipadtokok.hu/ oldalról rendeltünk neki egy egyébként gyönyörű ipad tokot. Mondanom sem kell, hogy amikor megérkezett és kibontotta egyrészt hatalmasat nevetett, másrészt viszont meg is hatódott, mert tényleg nagyon egyedi és gyönyörű tokot választottunk neki, ami illik hozzá, a szettjeihez is, és mindemellett tökéletes védelmet biztosít a gépe számára. Nagyon szeretem, hogy mi így dolgozunk együtt, remélem még nagyon sokáig nem fog változni ez a légkör és az emberek, a jó társaság semmit.