A legújabb Kínából érkező fellángolás, vagy komoly versenyző: Ulefone mobilok remek árakon

Te is láthatod, hogy a kínai gyártók az idő egyre inkább hódítják meg a hazai piacot is újabbnál újabb készülékeikkel. Ez adódik abból is, mert jóval jobb áron juthatunk hozzá egy egy mobilhoz, mint az itthon elterjedtebb gyártók esetében. Nincs ez másképp az Ulefone esetében sem, ahol egy komoly shenzeni vállalat, komoly koncepciója alapján tervezett megfizethető és megbízható készülékeit kapjuk alacsony árakon. Középkategóriás készülékeikkel is hosszútávra tervezhetünk. De mit is kínálnak?

A legújabb Kínából érkező fellángolás, vagy komoly versenyző: Ulefone mobilok remek árakon

Az Ulefone termékei között megtalálod a strapabíró kiviteleket, mely ideális abban az esetben, a a munkádból adódóan szükség van rá, hogy egy egy nagyobb esést biztosan kibírjon a telefon. Ezen felül sok dual simes nagyobb memóriás modellt is találsz alig 50-60 ezer forint környékén.

Böngészve telefonjaikat nem csak külsőre de belsőre is nagyban hasonlítanak a nevesebb gyártókhoz. Mégis töredék áron, ezért megéri próbát tenni velük. Főleg ha az ember nem szeretne erre százezreket áldozni, mégis szeretne egy stabil és megbízható telefont.

Aki kételkedne a minőségben azok számára javasolt a korábbi vevők véleményének átböngészése, mely szintén bizalomra ad okot. Nézz szét az e-Stock oldalán és találd meg új kedvencedet!