Első a biztonság: óvd kedvenced biztonságos kennellel

A felelős gazdik számára mindig is kiemelten fontos volt, hogy kedvencük biztonságos helyen lakhasson. Igazi rémálom, hogy elszökik a házi kedvenc. Alapvetően ebből adódóan elmondhatjuk, hogy a háziállat tartás a gondos gazdák esetében az előrelátással és a felelősségvállalással kezdődik. Ennek a legfontosabb eleme, az, hogy biztosítsuk az eb számára a tökéletes lakhelyet. Ez pedig garantálja, hogy biztonságban élhet és lehet az eb.

S ez talán akkor még fontosabb, ha mi éppen nem tartózkodunk otthon. Egy biztonságos kutyakennel azonban sokféleképpen készülhetnek, de az eb méretétől és habitusától függően nem biztos, hogy elsőre tartósak lesznek.

Első a biztonság: óvd kedvenced biztonságos kennellel

Az okos megoldás magától a gyártótól rendelni, hiszem ők az anyaghasználatban nem vállalnak semmilyen kompromisszumot. Minőségi és tartós, de mégis a megszokottól olcsóbb megoldásokkal szolgálnak számunkra. Több éves tapasztalatból és az optimalizált gyártási folyamatokból adódóan tehetik ezt meg.

Ha megrendeljük a kellő kennelt, akkor az pár héten belül el is készül, melyet a gyártó adott esetben le is szállít számunkra, így célszerű még az eb hazahozatala előtt gondolni erre.

Fontos, hogy ezek a kennelek szegecseléstől és hegesztéstől mentesek. Azaz tartósak és megóvják az állatot az önmagának okozott sérülésektől is. A helyszíni szerelés során jól látható, hogy csavarokkal vannak összeszerelve az egyes elemek, melyek horganyozott acélból készülnek.

A készítendő kennel teteje pedig trapézlemezből, így attól sem kell tartanunk, hogy az eső, vagy a hó kellemetlenséget okozna háziállatunk számára. Ezért ebből adódóan több éven keresztül biztonságosan használhatja házi kedvencünk új lakhelyét.