Kedvenc piperéid elérhető távolságból

Az Avon 1886-ban alapított amerikai cég, melynek fő tevékenységi köre a szépségápolás. Magyarországon 1990 óta érhetőek el. Egy kis érdekesség, hogy 1999-ben az Avon volt az első, aki női vezérigazgatót nevezett ki a vállalat élére. A kozmetikai piacon elért sikereinek a titka egyrészt kiváló minőségű termékeiben rejlik, másrészt köszönhető a tudományos, magas szintű szakmai háttérnek. Készítményei forgalmazása során kiemelt hangsúlyt fektet az interaktív kommunikációra, amely a vállalat és a fogyasztó közötti kapcsolat elmélyítését szolgálja.

Nem egy fejlesztésükkel sokszor évekkel megelőzik versenytársaikat. (Pl.1992-ben elsőként használta az AHA technológiát kozmetikumok tömegpiacon történő eladásához). Termékei online, katalógus formában és üzletekben is megtalálhatóak. Több ismert magyar, és külföldi sztár adta már a nevét, arcát a márkához. A márka elkötelezett híve a mellrák elleni harcnak, és számos kampánnyal igyekeznek felhívni a figyelmet a szűrővizsgálat fontosságára, illetve különböző termékek megvásárlásával lehet támogatni a legrettegettebb női betegség elleni missziót. A pipereshop.hu online oldalon válogathatunk hajápolás, testápolás, smink és parfüm kategóriában.

Ha elbizonytalanodtunk, hogy milyen illatú parfümöt, vagy milyen színű rúzst válasszunk, vagy épp milyen krém illik a zsíros, vagy száraz bőrünkre, az ügyfélszolgálat készséggel a rendelkezésünkre áll. A rendelés menete egyszerű, átlátható, így mind a hölgyeknek, mind az uraknak egyszerű dolga van, ha szépségápolásról van szó. Szerencsére kedvezményekkel mindig találkozhatunk, így ha a pénztárcánk esetleg szűkösen van, akkor sem kell lemondanunk az imádott szemhéj festékünkről. Sokak személyes kedvence a különböző illatú testpermetek, amelyek praktikusak, kis helyen is elférnek, és amellett, hogy nagyon kellemes illatúak, egy forró nyári napon igen hűsítően hatnak.