Sarokvédő, a további kilométerekért

Aki rendszeresen vezet, az már megtapasztalta a stresszt, az alváshiányt, az erős koncentrálás fárasztó hatását, és tisztában van vele, hogy mit szabad és mit nem, vezetés közben. Gondolok itt arra, hogy nem biztos, hogy a forró kávé szürcsölgetése jó egy dugóban araszolva, vagy nem egy levest próbálunk megenni a kormány mögött.

Mert ennek előbb-utóbb ruháink látják kárát. A rutinosak, már készülnek egy hosszú útra olyan felszerelésekkel, amik megkönnyítik a folyadékpótlást, mint mondjuk egy kulacs. De hiába minden odafigyelés, sokan bele sem gondolunk abba, hogy a cipőink ugyanolyan sérülékenyek, mint a ruházatunk, hiszen vezetés közben a pedál váltogatásakor a sarkunk az autókárpithoz dörzsölődik. Ennek hatására, idővel elkezd kopni, vagy a gumiszőnyeg hagy durva, néha ki sem mosható foltokat maga után. A Heelgood kifejlesztette erre egy nagyszerű megoldást. Cipősarokvédő vezetéshez. Ez egy elasztikus anyagú sarokvédő, mely megkapja sarkunk helyett a terhelést és a szőnyeg, illetve kárpit okozott károkat. Mindegy milyen fajta lábbelink van, akár sport, akár a legelagásabb cipőről is van szó. Mindenféle cipőfajtára illeszkedik, és szintén mindegy mekkora a lába az embernek. Ez a sarokvédő egyszerűen, tökéletesen eleget tesz minden elvárásnak. Így, egy családban akár többen is vezethetnek benne.

Hiszen, ha van egy ilyen az autóban, bárki is ül majd a volán mögé, biztos, hogy fel tudja venni majd. A legtöbb esetben törekszünk arra, hogy megóvjuk, amink van, akár a telefonunkat vagy bármi mást. Ez alól nem lesz kivétel a cipőnk sem ezentúl. Így nem csak az autónkba, de a cipőnkbe is sokkal több kilométert tudunk majd varázsolni, a hosszú együtt töltött idő alatt.