A férjem kérésére

Én sosem gondoltam még csak azt sem, hogy egyszer kertes házban fogok élni, nem még azt, hogy ez egy éven belül le is zajlik az életemben. Persze mindig is szeretem a természetet, de nem vagyok az a típus, aki a kertrendezésbe bele tudná vetni magát, vagy épp szívesen kiülne minden reggel a kertbe meginni a kávéját. Én leginkább kirándulni szeretek, vagy ha olyan környezetre vágyom, akkor egy utazást szervezek a családnak, ahol mindenki jól tudja magát érezni és egyben a zöld, a természet is közelebb tud kerülni hozzánk. A férjem azonban kötötte az ebet a karóhoz, és rávett arra, hogy keressünk egy cuki kis kertes házat vidéken, amibe végül meg kell mondjam őszintén, én is beleszerettem. Persze gondoltam én rögtön, hogy nem lesz leányálom, és sokkal több feladatom lesz minden egyes nap, mert a férjem nem fogja betartani az ígéretét, miszerint mindent meg fog csinálni a ház körül, de azt nem gondoltam volna, hogy én ennyire szeretni fogom ezt a fajta életet, még akkor is, ha vannak nehézségek.

Az első ilyen nehézség sorozat akkor kezdődött például, amikor ráébredtünk, hogy bizony semmilyen szerszámmal nem rendelkezünk. Aztán ez kicsit rögösen oldódott fel, de végül az egyik jó barátunk a fabrikshop csapatához irányított minket és minden ilyen problémánkat meg is oldotta ezzel. Nem csak ebben nyújt ez a szuper barkács bolt segítséget ugyanis, hanem abban is, hogy profi szerszámokat és gépeket tudjunk beszerezni, amivel tényleg minőségi eredménnyel tudunk elvégezni saját kézzel feladatokat a ház körül, szakemberek segítsége nélkül. A legutóbb például egy hőlégfúvó vándorolt hozzánk tőlük, amit sosem gondoltam volna, hogy én is használni fogok, de az élet nagy tanítómester.

Mindenkinek azt javaslom, hogy legalább egy hétvégén, egy bérleményben próbálja ki milyen a kertes házas élet, mert tudom a saját tapasztaltomból, hogy iszonyatosan sokat tud formálni az ember életén. A nehézségek pedig könnyen feloldhatók, főleg, ha az ember ismeri a fabrikshop.hu csapatát.